OneCNC ved National Manufacturing Week Australia

nmw_3

National Manufacturing Week (NMW) har bekræftet sin status som Australiens vigtigste og etablerede produktionsfremvisning, med tidlige indikatorer, der peger på en anden vellykket industribegivenhed i 2018.
Den 9.-11. Maj 2018 i Sydney udstillede NMW 2018 omdannelsen af ​​fremstillingsindustrien til et blomstrende økosystem, der er stærkt fokuseret på samarbejde og integreret teknologi.
Med landets fremstillingsindustri oplever løbende vækst i 19 på hinanden følgende måneder, afspejler National Manufacturing Week den nyfinansierede optimisme inden for industrien; med over 4.500 besøgende, der flyder gennem arrangementet.

nmw_2

OneCNC demonstrerede de seneste OneCNC-produkter under denne begivenhed, som igen var en meget succesfuld begivenhed.

OneCNC Australia havde ansøgning ingeniører til rådighed fra Sydney for at demonstrere førstehånds omkostningsbesparende funktioner og fordele ved softwaren.

Hvis du var der, har du måske set, at standen var optaget til tider, og hvis du måske har gået glip af muligheden for at få en demonstration af softwaren, bedes du ringe til en onlinemeddelelse ad gangen, der passer til.

OneCNC Australien
65 Gordon Street
Ormiston
Queensland 4160
Australien

ph 617 32862527

>> OneCNC Web