OneCNCXR5 31,06

Det finns ett antal mindre uppdateringar.

Det finns uppdateringar av många språk som speglar de senaste tilläggen.

Det finns uppdateringar av hjälpfilerna även återspeglar ändringar och tillägg till funktionaliteten.

Det finns ändringar i spån 5 axel samtidig funktion för att bättre hantera importerade filer.

OneCNCXR5 Lathe Tillägg

En ny funktion lades till svarv C + Y-modul. Den nya modulen ger hög hastighet plan yta bearbetning på C-och Y-axeln och i fallet med C + Y + B-modul levererar plan yta bearbetning på de axel.

Läs mer ...

OneCNCXR5 31,01

Det finns många ändringar och tillägg till denna version

Den stora tillägg var en ny Swept modelleringsfunktion.

Denna nya funktion ersätter den tidigare funktionen i alla versioner som har modellering och nu gör det möjligt att sopa i 3D riktningar.

Help Files

Nya justerade och uppdaterade hjälpfilen har lagts till.

Undercut Bearbetning i Mill Expert

Mill Expert har haft radiell inresa utträde läggs till posten förmåga denna verktygsbanan.

Skriv dubbel parentes

Vid borrning av flera hål från funktionen erkännande antalet hål ades i produktionen orsakar dubbel parentes. Vissa CNC-maskin kontrollerar detta orsakat ett larm.

Stöd för Bosch svarv cc220 gäng

Den gäng funktion av det här inlägget kan nu acceptera matningen av varje rad i den utsända utgång.

NCLink

Den NCLink har varit i layouten så att radnummer kan vara lättare att uppfatta.

Dialog Storlekar

Många dialogrutor har ändrats och ändrats i storlek. Detta var nödvändigt för att passa Windows8 i den japanska versionen för att tillåta vertikal skärm höjd 768 pixlar tillät inte korrekt funktion av några stora dialogrutor beroende på textstorleken.

Offset Machining Verktygs Path

Verktygsbanan toleranskontroll har justerats i Mill Expert offset bearbetning verktyg väg till bättre grepp över kanter.

Läs mer ...

OneCNCXR5 30,99

Det finns många förändringar och tillägg i den här versionen.

De stora tillskotten är i 4 och 5 axlig bearbetning funktionalitet

Omfattande nya 5-axel simultan kapacitet har lagts till den 5 axel samtidigt modul för OneCNCXR5. Denna nya funktionalitet levereras utan kostnad till alla befintliga XR5 modullicenser.

Denna nya Spån typ bearbetning använder verktygs flanken till ytan maskin i 5-axlig simultan läge. Detta unika system i OneCNC är högt automatiserad och det finns inget behov av att konstruera styr eller styrskenorna.

Automatiseringen ger full kontroll över inställningen av noggrannhet start-och slutpunkt och snittet kontroll. Den här funktionen stöder alla typer av delar både interna externa eller till och med underskred med samma automatisering för användaren.

Den funktionen ger kontroll för turbin blisk eller bladtypen bearbetning utan att kräva specialiserade moduler. Denna nya funktioner ingår som standard för användare som har 5-axeln samtidiga modul.

Här är en film som visar en del av denna funktion.

LINK >>>

Tillägg till 4 axlig fräsning modul.

Ny 4 axel förmåga läggs till alla OneCNCXR4 licenser. Denna nya möjlighet ger större kontroll över axlig bearbetning av alla 4-axliga funktionerna. De kan nu utföras på X och eller Y-axeln och i fallet med 5 axel i närheten av XY-eller Z-axeln.

Den 4 axel Wrap-funktionen kan också användas runt X-eller Y-axeln och i fallet med de fem axel runt Z-axeln. Geometrin eller modell fortfarande är konstruerad för enkel användning i XY-position och rotationsaxeln nominerad i funktionen.

Här är en film som visar en del av denna funktion.

LINK >>>

Ny Möjlighet för Fanuc 5 axel positionscykel G68.2

Det är postinställningen för nya möjligheter i den här versionen för Fanuc G68.2 Classic Eula Cycle.

Dessa variabel bör inte användas eller ange utan att förstå den verkliga rörelser denna maskin med denna cykel. Någon tvekan ring din support.

Denna nya kapacitet har lagts till för att göra det möjligt för den tjänst som skall fastställas kring Y-axeln.

G68.2 X0 Y0 Z0 {ECX} {ECY} {ECZ}

De ändringarna är listade och i kvarnen och Lathe produkter.

OneCNC Mill plana funktionen har haft modifiering för att bättre hantera små verktyg av 1 mm eller mindre.
OneCNC Lathe B-axelmodulen plockning av lokala Z-värdet ändrades.
OneCNC Mill Traditionell pocked har haft modifiering för bättre koppling mellan nivåerna.
I borr dialogrutan för hål erkännande det sker en förändring möjliggör mer utrymme i den här funktionen.
Det 3-axeln Flytta funktion den globala axeln kan nu ses med en svag prickad linje.
Guiden hålet visar nu planet position och markerar det med ett plan koordinat.
Den verifiera funktionen har ändrats till nu visar planet läget.
Simuleringen av gravyr ändrades för att möjliggöra för små gravyr verktyg på mindre än 0,4 mm i diameter.

Språk

Vissa programvaruspråk var alla uppdateras för att passa de nya funktioner och ändringar.

Nytt Threading inlägg förmåga för svarv Bosch kontroll

Om du har en Bosch CC220 kontroll eller liknande på din svarv OneCNC svarv nu hanterar G33 cykeln för den här maskinen. Kontakta supportkontor om detta är en maskin som du har.

Help Files

Flera ändringar har genomförts i den japanska hjälpfilen för att slutföra lokaliseringen av OneCNC produkterna.

De engelska hjälpfiler har återigen varit uppdateringar i alla produkter för att föra dem till aktuell version.