OneCNCXR3 10,34

Släppdatum 1 april 2008

Detta är den första uppdateringen för OneCNCXR3 sedan den officiella utgåvan av programvaran 20 februari, 2008.

Den viktigaste funktionen för uppdatering i denna uppdatering utgåvan är hjälpfilerna. Hjälpfilerna har kraftigt uppdaterats för att återspegla OneCNCXR3 funktionalitet.

Ta dig tid att öppna hjälpfilerna från den övre menyn Hjälp> Innehåll> öppna sedan CAM-inställningar OneCNC Mill och visa alla sidor i detta avsnitt för att hjälpa dig att vänja sig hur OneCNCXR3 var avsedd att användas.

Du kommer att märka en stor förändring i verktygsbanor hastighet särskilt stora svåra filer.

Du kommer att se en ny dialogruta när du använder simulering.

Du kommer att se några nya meddelanden om du inte har skapat din profil geometri rätt platt till planet samt för fickor och vänd.

Om du använder en icke engelsk version kommer du att märka språk uppdatering.

En mindre ändring av ordalydelsen att spara mallar för att bättre spegla vad som sparas.

Använda båge filéer att filé 2 bågar tillsammans kommer du att se nya funktioner med ett urval av 8 stilar av filetering interaktivt. Bara rita själv 2 cirklar eller bågar sedan filé de 2 bågar eller cirklar med en stor radie och du interaktivt se den interaktiva val.

Det var en anpassning till benämningen av NC-chef funktionsnamn för att möjliggöra anpassade namngiven funktion att åter plockas utan att namnen tillbaka till standard.

Några extra meddelanden i HS verktygsbanor och om du ser meddelandet kontrollera inställningarna det kommer sannolikt att vara att rampen helix brukar passa eller steget över är för stor för tillämpningen i viss funktion.

De jobb ark Z-värden har justerats för borrfunktioner.