OneCNCXR3 10,65

HS öppen och stängd ficka har en ny automatisk kod minskning.

Detta innebär att det nu finns en majoritet av ljusbåge och linjära snarare än alla linjära används för kodutsignalen minska kodutsignalen med mer än 60% och i många fall betydligt mer.

HS SMT Z nivå grovbearbetning har ny automatisk kod minskning.

Det innebär att där det är möjligt att det är nu majoritets båge och linjär snarare än alla linjära används för koden utgången minskar koden produktionen med mer än 60% och i många fall betydligt mer än så.

HS ficka och HS Z nivå grov helix posten har kopplats med 3D-bågen.

Det innebär att inställningarna för 3D-in-och utpassering av grov är nu användarstyrda. Standardinställningen 24 används nu för helix visning eller när spiralen är så linjär för vissa maskiner.

Denna inställning nu även kontrollerar 3D inresa och utresa som skulle vara runt ¼ av det var 90 grader så i praktiken att du kommer att ha cirka 6 linjär i dessa poster. Denna inställning bör inte justeras eftersom du kan få en konstig linjär om inställt 12 eller mindre. Det skulle inte finnas något behov av att ändra denna inställning under normala förhållanden.

Smart Project
Smart Project Funktionen har nu lagt till möjligheten att hantera punkter att projicera på en plan eller en Z-position.
Vi behöver inte projicera punkter till ytor eller fasta ämnen.

Solidworks Import

Solidworks 2008 filer kräver vissa Microsoft-filer att fungera och vi hittade en del användare har inte de filer som behövs i deras operativsystem. Utan dessa filer på vissa användare PC-talet var det inte möjligt att importera SW2008-filer.

Vid installation av OneCNC nu kontrollerar vi för dessa filer finns och ladda nödvändiga filer för windows för detta ändamål. I slutet av installationen visar vi budskapet om Microsoft filer som laddats till användarnas Windows-system.

Skälet för att visa denna installation av filer är att vissa antivirusprogram etc kan anmäla filer som läses och begära tillstånd och om användaren ser att filerna är Microsoft relaterade användaren bör göra det begärs. Dessa filer endast är tillämpliga på SW import och de är inte för andra funktioner i OneCNC.

Flera Pocket används som Profile funktion

Eftersom vissa användare har befunnits använda Clean Circle fickan som en profileringsfunktion som den inte ursprungligen utformats.

Vi har nu lagt inre funktionalitet och logik för att göra detta möjligt. Även denna funktionalitet har lagts till det betyder inte att inte bör kontrolleras varje verktygsvägar.

Detta är särskilt så om och när ett meddelande utfärdas. Kontrollen skall observeras alla program och alla meddelanden rådgivning och lämplig kontroll för att eliminera meddelandet innan du använder något program. Vi går till stora ansträngningar för att skapa meddelanden för att låta användaren flexibilitet så att användare kan använda programvaran och få hjälp med felmeddelanden när problem ses med användarnas inställningar.

Planar-och Z-nivå Maskinbearbetning

Även om vi är stolta över vår bearbetningskvalitet vi alltid försöker förbättra i synnerhet om vi stöter på konstiga eller svåra ytor. Vi har nyligen lagt märke till några låg tolerans ytlig och något vridna filer som inte gjorde maskin med en bra avslutning så vi har lagt till intelligent logik till bearbetningsfunktioner för att ytterligare förbättra finishen på dessa mycket grunda och något vridna typ ytor. Dessa ytor kan vara några av de svåraste ytorna att få en högkvalitativ yta från och denna förbättring gör det nu möjligt ..

Språk

Alla språk har haft justeringar som gjorts för att passa de ändrade dialog inställningarna vid behov.

Släppdatum 30 Juli 2008 Version 10.51

Dessa tillägg är till alla OneCNCXR3 versioner.

En ny funktion i färg väljer du för geometri / fasta ämnen:
Detta är en extra funktion till vår nya färgval. Du kommer att märka två små rutor en i varje färg val.

Tanken med dessa små urvals rutor är till exempel är om du använder geometrin standard för att rita och då du vill rita en linje att säga grön istället för blå, om du väljer den gröna dra din linje.

Sen när du vill ställa tillbaka till din förvalda färg bara klicka på den lilla torget och det kommer att återgå till standardfärg.

Standardfärgerna kan ställas in i egenskaperna för OneCNC.

Samma sak gäller för fasta ämnen / ytor färg.

Om du öppnar fliken lager du kommer ny se 2 kolumner med färger vänster är geometri och rätt är de fasta / ytor.

Dessa färger representerar de senast använda färgerna i det lagret. Du kanske vet att vi är en av de få, om inte den enda som gör mer än en färg per lager.

Smart Project
En ny smart Project funktion
Detta är av allmän begäran från många användare runt glob.
Vi har gjort en helt ny funktion för att ersätta Flytta till Z från placeringsfunktionen och integreras det med ett nytt projekt till ytan funktion och en ny funktion för att projicera på en plan.

Funktionen hittar du på den ikon som används för att vara projekt kurva på toppmenyn så att användare som hade snabbtangenter till att väl det fungerar fortfarande men har nu integrerats till en ny funktion. Den kan användas även från den gamla "flytta till Z-funktion:.

Alla enheter som ska flyttas eller projiceras med denna funktion bör väljas innan du använder funktionen.

Sedan efter valet enheterna öppnar dialogrutan och välj projektionsmetod.

Den översta planet inställning i dialogrutan kommer att projicera de enheter slätten det spelar ingen roll vilken sida av planet enheterna är på.

De enheter som kommer att projiceras "vinkelrätt mot planet."

De kommer bara flytta till planet som en magnet. Det är också ok om vissa artiklar är endera sidan av planet det kommer fortfarande att projiceras på planet.

Ett förslag för att veta att du skjuter på rätt sätt är att välja plan vy.

Detta kan hittas på den nedre listen vänster Visa> Välj Visa> Plan>

Nästa gång det liknar det gamla Flytta till Z förutom att om enheter såsom bågar som inte kan ha varit på rätt plan nu korrigeras automatiskt.

Notera:Vid användning av projekt till ytan funktion planet styr riktningen av utsprånget även om den skjuter ut till ytan så länge geometri är i linje med och vinkelrätt mot planet

Till exempel om du vill projicera direkt ned i Z-planet behöver vara på standard XY.

Ändrad Fas:
Den avfasning Funktionen är något ändras för position 2 inställning.

Vissa användare verkar tro att ändra Z spetsläge förändrat avfasning storleken med position 2 val.

Denna anmärkning är att varna för det faktum att fas styrs av läget 2-kedjan och och inte spetsen Z eftersom dess bundna till att Z av kedjan.

Denna förändring i inställningen av position 2 kan hjälpa dessa killar att förstå inställningarna lättare för kedjan position 2.

Bilden nedan visar alla som ändras när spetsen Z byts det bara flyttar engagemang verktygets position på avfasningen.

När kvar i det automatiska inställningsläget det är då centrerad på avfasning automatiskt.

Denna nästa bild visar den nya displayen om auto är un-taggade.

Ändrade Pocket borrpunkter:
I den traditionella fickan finns det en inställning som skapar borrpunkter.

Det krävs att användaren borra en borr större än fräsdiameter och åter snabbt sedan ner i hålet.

För säkerhet i fall några killar inte borra det stort nog att vi nu mata ner det öppna hålet så om en användare glömmer att borra tillräckligt stor finns det då inga problem.

För användaren som vill snabbt ner, förmågan är väl där för att justera matningsinställningen steget till sitt max-flöde för att snabba upp den om det behövs.

Läs mer ...

OneCNCXR3 10,46

Släppdatum 17 juni, 2008

Publicering av en ny produkt för information kontakta försäljningskontor

I grunden är det en ny CAD endast program som har alla funktioner i OneCNCXR3 Mill Expert CAD / CAM mindre CAM delen.

Dessa tillägg är till alla OneCNCXR3 versioner.

Prestandaförbättringar

Ny förmåga att välja och tillämpa ett plan från ett urval hål.

Ny funktion visar den aktuella planet rotationsvinkeln visas som B och A-axeln

Det är både praktiskt för modellerare utan också för fleraxel programmerare för att han kommer att veta sin rumsliga plan rotationsvinkel.

En ny funktion är nu tillgänglig när du använder kopiera / flytta-funktionen kan du aktivera "använda plan" detta sätter sedan sustem att arbeta från planet snarare än världsaxeln koordinater.

En ny funktion är nu tillgänglig när du använder spegelfunktionen kan du aktivera "använda plan" detta sätter sedan sustem att arbeta från planet snarare än världsaxeln koordinater.

En ny funktion är nu tillgänglig när du använder rotering kan du aktivera "använda plan" detta sätter sedan sustem att arbeta från planet snarare än världsaxeln koordinater.

Läs mer ...

OneCNCXR3 10,42

Släppdatum 29 maj 2008

Prestandaförbättringar

OneCNCXR3 version 10.42 uppdatering är huvudsakligen införandet av nya prestandahöjande funktioner läggas till toppen av en redan mycket väl accepterat produkten.

Objekten läggs är alla tidssparande funktioner för att öka användningen av programvaran.

Nya två färger konstruktion funktion:

Denna funktion gäller för alla OneCNCXR3 versioner

Detta är utformad för att effektivisera tillverkningssättet i OneCNC.

Detta gör det möjligt att automatiskt få en färg på användarna valet för bygggeometri och en andra färg på användarna valet för byggandet av ytor och modellering.

Om du konstruerar geometri att pressa från exempelvis de ska vara åtskilda av färg.

Dessa standardfärger är både självständigt användare styrs från fastigheterna, men kan också ändras genom att klicka på färgen och välja färg.

Ny geometri utvinning funktioner:

Dessa funktioner gäller för alla brukets versioner.

Metoden för utvinning av geometri från ytor och modeller har helt förändrats.

Den gamla "Extrahera alla" har gått och ersatts av tre helt revolutionerande nya utvinningsfunktioner.

Toleranserna är nu styrs av logik och du inte kommer att uppmanas att tillämpa en tolerans för extraktioner. Så dialogrutan som används för att visas på att välja extrakt bör inte visas nu.

Detta sparar enorma tid och ta bort skapandet av flera enheter som tillhandahåller det är en giltig modell. Det är nu möjligt att ha enkel söm och kanter.

Dessa är de nya funktionerna i verktygsfältet.

Det finns också en extra funktion i menyn som heter "extrahera allt"

1. Utdrag enda kant:

Pilen till punkt 1 icon är samma funktioner som det tidigare extrakt enda funktion. Detta är utdrag singel. Det kommer att extrahera den kant av en yta eller modell från kanten markerad.

2. Extrahera med flyt kanter:

Denna mycket funktionell ny funktion kommer att extrahera kanterna på en vald yta av en vald yta. Denna yta kan vara en del av en modell och ytan kan väljas direkt från en modell utan att brytas till ytor.

Detta är ett exempel på val av kanterna på en yta. Praktiskt för fick eller gränser.

3. Extract modell kanter:

Detta är en spännande ny funktion eftersom det kommer att extrahera kanterna på en modell och varje söm kommer endast att ha en kant som ger det är en giltig modell. Inga fler dubbla kanter på grund av en kant på varje yta som ger den valda stämman är en giltig fast modell. Om det är bara en massa ytor som ser ut som en modell och det kommer bara att extrahera kanterna på någon yta på den modell som användaren väljer vilket kommer att skapa en kant till varje yta.

Detta prov exemplet ovan har endast singulära kanter nu.

4. Extrahera allt:

Detta är också en ny funktion. Den har vissa likheter med den gamla extrakt fungerar allt men fungerar mycket annorlunda.

Om du har ytor och modeller på skärmen och du använder den här funktionen någon modell väljs automatiskt och endast en söm kant skapas på giltig modell samma som funktion 3 ovan.

Om det finns även ytor på skärmen och de kommer att ha alla sina kanter utvalda och skapade också.

Denna funktion finns bara på menyn i stället för verktygsfältet för att separera det eftersom det bör sällan användas.

En användare kan använda denna funktion för att ett verktygsfält om han vill, men vi tror att det kommer att bli en sällan använd funktion nu på grund av ytan välj och modell välja funktioner.

Ny Packa Cylinder Packa funktion:

Funktionen ingår i OneCNCXR3 Mill Professional och OneCNCXR3 Mill Expert programvara.

Denna funktion tar ytan av en "cylinder bara" som är placerad på X-axeln och unwraps det.

Axeln måste vara i centrum av den modell eller yta och funktionen "unwraps" geometrin konturerna av den yta på ett XY-planet. i Y-riktningen.

För utvinning börja från Y noll måste du ha cylinder sömmen på toppen som visas i den här bilden.

Funktionen "gäller endast för cylindrar" för som ni kan föreställa er, om det var en sfärisk form är det inte möjligt att lägga om platt. Det måste vara en cylinder för att packa av detta skäl.

Ta detta exempel så länge som dess på X-axeln och du klickar packa upp. Du får geometri utvecklade formen anlagd platt på X Y.

Detta är en vanlig cylinder med ändarna skurna på en vinkel.

Det kommer endast att vara en ändkant av X sömmen och det kan vara på endera änden på grund av toleransen.

Denna funktion är främst tillämplig på 4 axel wrap bearbetning men gäller även för ark som kan skäras till form och rullas sedan till en cylinderform.

Här är ett annat exempel som innehåller många hål och springor allt hanteras automatiskt.

Ny Z snabba metoder i fickor och Z-nivå:

De öppna och stängda ficka och öppen och sluten Z nivå funktioner i varje tillämplig OneCNCXR3 versionen har optimerats med ny logik för att styra den snabba inställning till och in i tidigare skär nivån.

Det innebär till exempel om du hade en pocked 100mm djup och du tar bort metall i 10mm steg som varje nivå tas bort OneCNC kommer nu snabbt ner till det sista snittet nivån.

I fallet med 100 mm djup ficka den sista nivån snabbt skulle gå direkt ner till-90mm (mindre steget clearance) sedan påbörja ramp eller kasta posten från den punkten.

Detta skulle spara tid matning av 90mm djup, som nu kommer att vara snabb i stället för foder.

Ta detta enkla 2 djup klippa pocket exempel

Och den framifrån förklarar allt när du ser den snabba ned till den andra spiralen start.

Detta exempel visar endast två nivåer för enkelhets skull, men samma sak gäller för alla nivåer.

New Filé interaktiv funktions tillägg

Detta gäller alla OneCNCXR3 Versioner

Det var en ändring som gjorts i det nya filé av bågar. Denna nya stil och även en annan har lagts till för att ge nu 10 kombinationer av filéer bågar.

Detta är den nya stilen läggs

Detta visar möjligheterna

Den huvudsakliga typen som det skapades för

Nya Solid kretsa funktion:

Denna nya funktion gäller OneCNCXR3 Mill Professionella och OneCNCXR3 Mill Expert versioner.

Detta är en ny funktion som skapar en fast substans av en kedja av enheter som kretsade kring en axel eller kretsade kring en i förväg dras centrumlinje.

Det läggs till Solid konstruktion dialogrutan.

Om du skapar en kedja av enheter som denna.
Och ha en pre dragen mittlinje så här.

Välj kedjan av enheter och det kommer att föra dialogen om byggandet. Använd i så fall linje.

Och det skulle skapa den fasta.