OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR7-update 52.03

We hebben vandaag OneCNCXR7 versie-update 52.03 vrijgegeven

Deze update is van toepassing op alle versies van OneCNCXR7

Er is een aanpassing aan het helpbestand voor alle versies

Er zijn ook taalupdates

Er zijn ook verschillende aanpassingen van interne testen en gebruikersrapporten.

OneCNCXR7 Mill-versies

Er is een update van de functie Hole Feature

Verzinkfunctie

Ondersteunt nu Ball Mill en Bull Mill evenals Flat End Mill
Dit geldt ook voor de helixfunctie, ook voor helix met taper-functie

helix 1

In de volgende afbeelding ziet u de platte vingerfrees

Belangrijke notitie:

De functie ondersteunt nu een kogelmolen of een stierenmolen.

Deze functie is voornamelijk voor een verzinkboor waarbij er een vlakke bodem is met een vingerfrees.
Bij gebruik van deze gereedschappen voor een doorgaand gat in plaats van een tegenboring, moet de straal van de punt aan de diepte worden toegevoegd om de straal van de punt aan de onderkant van het doorlopende gat te verwijderen.

helix 2

Deze OneCNCXR7-versiestap 52.03 is nu beschikbaar op de OneCNC-updateserver.

Lees meer ...

OneCNCXR7-versieversie 52.02

We hebben vandaag OneCNCXR7 Version Update 52.02 uitgebracht

Deze versie heeft een update voor de OneCNC-installatie vanwege de import van bestanden voor Solidworks.

Solidworks 2018 vereist de nieuwste runtime-bestanden voor Windows en deze update controleert en installeert deze bestanden indien nodig.

Deze OneCNCXR7 52.02-versie werkt de OneCNC-tool bestandsbibliotheekdirectory bij voor zowel de frees- als de draaibankversie.

OneCNC beschrijft nu de gereedschap / materiaalbibliotheek in de instellingen / Bibliotheken / standaarddirectory.

tool file 1

OneCNCXR7 Tool Library-bestanden worden nu opgeslagen in de directory Libraries Default.

Toolbestanden (inclusief het materiaalbestand) worden opgeslagen in de standaarddirectory om ervoor te zorgen dat het toolbestand en materiaal altijd toegankelijk is voor alle gebruikers van de software en beschikbaar is voor het gebruik van sjablooneigenschappen.

Voor gebruikers die toolbestanden willen hebben die om speciale redenen zijn opgeslagen, zoals een naam voor bepaalde machines of bepaalde secties van de winkel, kunt u "de bibliotheek opslaan als" de vereiste naam dienovereenkomstig om ze te scheiden, omdat ze allemaal in de standaard "standaard" -directory staan .

Dit is een "gedeelde map" en geeft de mogelijkheid voor alle gebruikers van de betreffende software om volledige toegang te hebben tot de tool en materiaalbibliotheken en het bestand te laden dat ze nodig hebben.

De "standaard" -directory is nu de enige plaats waar de OneCNC Mill- en draaimachines 52.02+ de bibliotheken opslaan.

Gebruikers die bibliotheken kunnen hebben die zijn opgeslagen in andere mappen, kunnen deze in de standaarddirectory importeren.

Gebruikers kunnen ook bestanden opslaan als back-ups in andere mappen om ze veilig te bewaren.

De interface "Toolbar beheren" kan worden gebruikt om het bestand in de "standaard" -directory te importeren.

tool file 2

OneCNC-productinformatie over Tool Tool Changer en gereedschaps- en materiaalbibliotheken in het online helpbestand in de OneCNC-toepassing.

OneCNC Update Server

Deze server is te vinden in de ondersteuningssectie van het OneCNC-web

Er zijn wijzigingen geweest in de browsers Google Chrome en MS Explorer, dus we hebben de automatische toegang voor de updates van OneCNC aangepast.

We hadden een paar rapporten ontvangen en wijzigingen aangebracht om de toegang tot de updateserver te verbeteren.

De wijzigingen zijn van toepassing op wanneer u in OneCNC toegang hebt tot Help >> OneCNC Updates als u online bent met internet, wordt u naar de updateserver gebracht.

Van daaruit zult u zien of er een toepasselijke update is met uw licentie.

Neem even de tijd om uw registratiegegevens te controleren.

Vanaf daar zou u uw update moeten kunnen downloaden.

Als alles faalt, gebruik dan gewoon het dongle-nummer en een licentie in het vakje om de update te downloaden.

De OneCNC-versie-update 52.02 is nu beschikbaar in de OneCNC-bestandsbeheerder.

Lees meer ...

OneCNCXR7 Release 51.98

OneCNC heeft OneCNCXR7 versie-update 51.98 uitgebracht

Deze versie is van toepassing op alle CAD-softwaretoepassingen van OneCNCXR7

Inhoud bijwerken:

Er is een belangrijke upgrade voor de vertalers in deze versie om ze te laten voldoen aan de huidige updatevereisten.

Solidworks

Solidworks is nu geschikt voor alle versies tot Solidworks 2018 in 64-bits besturingssystemen.

Solidworks heeft de bestandsgegevens van deze nieuwste Solidworks 2018-release gewijzigd .

SPECIALE OPMERKING:

OneCNCXR7 51.98 ondersteunt alle bestanden tot Solidworks 2018 alleen in 64-bits versies van OneCNC.

OneCNCXR7 51.98 32-bits versie leest Solidworks-bestanden alleen tot 2017-versie.

Dit komt omdat de Solidworks-bestanden in 2018 slechts leesbaar zijn met 64 bit.

Dit betekent dat OneCNC-gebruikers 64 Bit OneCNC nodig hebben om Solidworks 2018-bestanden te lezen.

Gebruikers met alleen 32 Bit OneCNC moeten hun leverancier vragen de bestanden als STEP-bestanden aan te leveren, omdat de sldprt-bestanden van 2018 64 Bit zijn

Gebruikers met OneCNC 32 Bit OS die Solidworks 2018-bestanden proberen te laden, zien een bericht om hun besturingssysteem bij te werken naar 64 bit om dit bestand te kunnen lezen.

Gebruikers van OneCNC-licenties kunnen kosteloos updaten naar een 64-bitsversie door de OneCNCXR7 51.98 op een Windows 64-bits besturingssysteem te installeren.

IGES

Grote update

STAP
Grote update

3DM RHINO
Grote update

ZA
Grote update

VDA-FS
Grote update

Parasolid
Grote update

OneCNC Help-bestanden
Alle Engelse helpbestanden hebben belangrijke updates om alle XR7-wijzigingen op te nemen

talen
Updates voor de Japanse versies in de Japanse en de Duitse taal

Andere wijzigingen
Talrijke updates van gebruikersrapporten en interne testen en praktisch gebruik

OneCNC Mill and Lathe Tool Libraries
Zowel de gereedschapsbibliotheken Miill als de draaibank bij gebruik in combinatie met gebruikersprofielen hebben een grote update ondergaan voor het verwerken van aparte gereedschapsbibliotheken voor individuele profielgebruikers.

Voor gebruikers die het standaardprofiel gebruiken, worden geen wijzigingen weergegeven

Elk nieuw gemaakt gebruikersprofiel wordt geladen met de OneCNC standaard gereedschapsbibliotheek.

Voor gelicentieerde gebruikers van OneCNC is de OneCNCXR7-versie-update 51.98 beschikbaar op de OneCNC Update-server