OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR7 Release 52.15

OneCNCXR7-versieversie 52.15 is nu vrijgegeven en beschikbaar in de OneCNC Update Server.

Wat is nieuw in deze versie:

vertalers:
OneCNCXR7 ondersteunt nu de nieuwste import van ACIS SAT R27-bestanden.

OneCNCXR7 bevat ook de volgende updates voor de vertalers
Updates voor STEP
Updates voor VADFS
Updates voor IGES
Updates voor Parasolids

Online Help-bestand
De online Help van OneCNCXR7 is uitgebreid bijgewerkt voor alle softwareversies en bevat alle huidige wijzigingen en updates.

Andere wijzigingen
OneCNCXR7-versieversie 52.15 bevat tal van wijzigingen en oplossingen als gevolg van voortdurende interne tests en gebruikersrapporten.

Deze versie is nu beschikbaar op de OneCNC-updateserver voor alle gelicentieerde OneCNCXR7-gebruikers

Lees meer ...

OneCNCXR7 Release 52.14

OneCNCXR7 versie-update 52.14 is vrijgegeven en nu beschikbaar in de OneCNC-updateserver

Deze versie is van toepassing op alle versies van OneCNCXR7

Dit is een cumulatieve update voor een groot aantal gebruikersrapporten, samen met updates die vereist zijn voor interne tests.

Dit is nu beschikbaar voor gebruikers met een licentie voor OneCNCXR7 in de OneCNC-updateserver

Lees meer ...

OneCNCXR7 Release 52.11

OneCNCXR7-versieversie 52.11 is vrijgegeven.

OneCNCXR7-versiestart 52.11 is van toepassing op alle OneCNCXR7-versies.

Help bestanden
Nieuwe bijgewerkte Engelse helpbestanden zijn opgenomen in deze release.

Nieuwe bijgewerkte Italiaanse helpbestanden zijn opgenomen in deze release.

vertalers
Er zijn tal van updates voor de STEP IGES Parasolid en Solidworks importvertalers

Andere wijzigingen
Er zijn een aantal door gebruikers gerapporteerde kleine fixes opgenomen in deze release.

OneCNCXR7-versiestap 52.11 is nu beschikbaar op de OneCNC-updateserver.