Controleer handmatig op updates

Vind de nieuwste update voor uw OneCNC product

Neem enkel uw serienummer en dongle nummer als daarom wordt gevraagd

Controleren op updates Laatst:

OneCNCXR7 Update Release 51.73

(Changelog)

Controleer Automatisch

Snel en makkelijk te lopen

Geen behoefte om uw gegevens in te voeren, in plaats daarvan:

volledig scherm

1. 1. Lanceer uw OneCNC product
  2. 2. Ga naar 'Help'> 'OneCNC Updates'

Belangrijk: U moet de update details in de lees Releasegeschiedenis pagina voordat een update wordt geïnstalleerd.

Uw serienummer en dongle nummers is te vinden op 'Help'> 'Over OneCNC' in je OneCNC product.

Zorg ervoor dat u de seriële en dongle nummers voor het juiste product in te voeren, om XR5 komen moet je een XR5 serial gebruiken.

Elke update is voltooid en kan dan uw huidige installatie worden geladen.

Bij het aanvragen van steun, verwijzen wij u naarHelp & Probleemoplossing.

Voor NCLink, brochures en andere downloads, zie onze Downloads pagina .