Veel gestelde vragen

Hier zijn de antwoorden op de vele vragen die we krijgen vroegen ...

TOP FAQ's

Waarom heeft een OneCNC product kost minder dan andere toonaangevende CAD / CAM?

OneCNC is een full ontwikkelaar van software en niet van derden royalties te betalen aan anderen. OneCNC voorkeur aan een volledig geïntegreerd product in eigen huis ontwikkeld om eventuele compatibiliteit of ondersteuning problemen van andere producten dan de ontwikkelde verlagen elimineren behouden.

Wat is uw software onderhoudsbeleid?

OneCNC laadt niet jaarlijks product onderhoud. Eventuele verbeteringen of aanvullingen op het huidige product gekocht worden aan de klant beschikbaar voor het downloaden van de OneCNC updateserver aan geen kosten gemaakt.

Doet OneCNC kosten voor technische ondersteuning?

OneCNC brengt niets in rekening voor telefonische technische ondersteuning of eisen dat u geen extra kosten te betalen. De OneCNC Gebruikers Club is ook een efficiënte manier van samenwerken met andere gebruikers en OneCNC ondersteunend personeel uit de hele wereld.

Kan OneCNC verminderen mijn bewerking cyclustijden en programmering tijden?

Ja, met OneCNC geavanceerde high speed technologie kunt u besparen tot 80% op bewerkingstijden. OneCNC was niet alleen een pionier op dit gebied, maar ook als een standaard functie op alle frees-pakketten en er is geen noodzaak om extra modules te kopen.

Algemene FAQ's

Zijn er extra kosten bovenop de koopprijs voor vertaalwerk of berichten?

Er zijn geen verborgen kosten elk OneCNC product wordt verkocht als een compleet systeem.

Als ik begin met een OneCNC 2.5D kan ik later verhuizen naar geavanceerde 3D CAD / CAM.

Ja dat is makkelijk OneCNC is totaal modulair en alles wat je hoeft te doen is betalen het verschil en de verhuizing naar de geselecteerde versie.

Hoe lang is OneCNC vastgesteld.

OneCNC geschiedenis gaat terug 30 jaar onder hetzelfde management en eigenaarschap.

Heeft OneCNC bieden netwerklicenties?

Netwerk licenties zijn verkrijgbaar in stappen van 10, 20, 50 of 100 vervoeren.

Zal OneCNC staat u mij toe DNC aan mijn machine voor grote programma's?

Alle OneCNC producten omvatten een volledige NC-programma-editor met geïntegreerde RS232 communicatie voor infuus voeden grote programma's op uw computer.

Als ik voel dat ik of ander personeel behoefte aan meer opleiding is het beschikbaar en tegen welke kosten.

Ja opleiding is beschikbaar van beginner tot gevorderde gebruiker tegen meerprijs, in OneCNC trainingsfaciliteiten of bij u ter plaatse, afhankelijk van uw site locatie.

OneCNC heeft een kantoor in mijn land niet

Dit is geen probleem. OneCNC is ervaren in het omgaan van de klanten over de hele wereld, doen we dit via Live Online demonstraties, ondersteuning en training of telefoon en e-mail.

Zal OneCNC zijn compatibel met mijn CNC-besturing?

Bericht processoren voor de meest voorkomende machines worden automatisch geïnstalleerd. Wijzigen van een bericht in OneCNC om uw CNC passen is heel eenvoudig; elke postprocessor veranderingen kunnen worden aangebracht door de eindgebruiker, of door onze ondersteunende diensten. Er zijn geen kosten voor extra personeel of voor hulp bij het maken of wijzigen van een bestaand bericht.

Welke leermiddelen beschikbaar voor OneCNC gebruikers?

OneCNC biedt een verscheidenheid aan opleidingen methoden en materialen in aanvulling op gratis technische ondersteuning. OneCNC biedt uitgebreide Help-bestanden, zelfstudie handleidingen, video-opleiding, en gratis online hulp. Klanten met gelokaliseerde kantoren kunnen ook deelnemen aan geplande trainingen.

Wat voor soort computer heb ik nodig om OneCNC draaien

Stelde minimum is een Pentium 4 processor 4 Gig RAM Min 256 3D NVIDIA grafische kaart.

Kan OneCNC verminderen mijn bewerking cyclustijden en programmering tijden?

Ja, met OneCNC geavanceerde technologie kunt u bespaart tot 80% op bewerkingstijden.

Heeft OneCNC wel een trial versie?

Ja OneCNC biedt veel beter dan dat, technologie zorgt voor een superieure tijdbesparende methoden voor de beoordeling van de software contact verkoop.

Wat is uw software onderhoudsbeleid?

OneCNC laadt niet jaarlijks product onderhoud. Eventuele verbeteringen of toevoegingen aan het gekochte product versie gekocht worden ter beschikking van de klant kosteloos gemaakt.

Waarom moet ik een licentie voor toegang tot het forum van de OneCNC gebruiker zijn

Bij meerderheid verzoek van de klant de OneCNC User's Forum is prive. Het doel van het forum is om te helpen bij het ​​oplossen productie en programmering uitdagingen en om klanten te helpen bij het ​​gebruik van OneCNC.

Heeft OneCNC importeren van bestanden van andere CAD-systemen

Ja OneCNC leest bestanden en heeft vertalers voor alle populaire CAD, DXF, DWG, IGES, STEP, SAT, VDA, Rhino en Solidworks.

Opleiding

Als ik voel dat ik of ander personeel behoefte aan meer opleiding is het beschikbaar en tegen welke kosten

Ja opleiding is beschikbaar van beginner tot gevorderde gebruiker tegen meerprijs, in OneCNC trainingsfaciliteiten of bij u ter plaatse, afhankelijk van uw site locatie.

Welke leermiddelen beschikbaar voor OneCNC gebruikers?

OneCNC biedt een verscheidenheid aan training methoden en materialen in aanvulling op gratis technische ondersteuning. OneCNC biedt uitgebreide Help-bestanden, zelfstudie handleidingen, video-opleiding, en gratis online hulp. Klanten met gelokaliseerde kantoren kunnen ook deelnemen aan geplande trainingen.

Installatie & Licenties

Welke specificaties voor computers en besturingssystemen zal OneCNC draaien op

Minimale specificaties

• 32 of 64-bit Intel Pentium 4-processor (2 GHz of sneller), Intel Xeon, Intel Core, AMD Athlon 64, AMD Opteron, AMD Phemnom of later, in enkele, dubbele of quad core versies

• 2 GB voor Windows Vista / Windows 7 en 4 GB voor 64-bits besturingssystemen

• 10 GB vrije schijfruimte voor de installatie OneCNC

• Grafische kaart

• CDROM of internetverbinding voor het installeren van de software en voor het bijwerken van de software

Grafische kaart

OpenGL compliant - Minimaal 128 MB geheugen voor draad frame of express systemen - Minimaal 256 MB geheugen voor vaste modelsystemen

Wij raden NVIDIA grafische kaarten of gelijkwaardig en dat de nieuwste driver voor de kaart is geïnstalleerd.

• 17 "Kleuren monitor (1280 x 1024 resolutie scherm)

• Muis inclusief wiel (IntelliMouse)

• SpaceMouse / SpaceBall (optioneel)

• Internet Explorer 6 of hoger

• Internetverbinding voor licentie activering / updates

• USB-poort voor het OneCNC software beveiligingssleutel (dongle)

Ondersteunde besturingssystemen

Wij adviseren u de laatste service packs voor de ondersteunde besturingssystemen te installeren.

• Microsoft Windows Vista Business *

• Microsoft Windows Vista Enterprise *

• Microsoft Windows Vista Ultimate *

* Installaties op Windows Vista SP1 nodig adviseren wij u de laatste service pack te installeren.

• Microsoft Windows 7 Professional

• Microsoft Windows 7 Enterprise

• Microsoft Windows 7 Ultimate

• Microsoft Windows 8 Professional

• Microsoft Windows 8 Enterprise

Wanneer u op Windows Vista Windows 7 of Windows 8:

• Als u problemen met het door Windows geleverd voor uw videokaart driver te ervaren. Controleer de website van de fabrikant voor de nieuwste driver-updates op de website voor uw kaart en installeer.

Heeft OneCNC bieden netwerklicenties

Netwerk licenties zijn verkrijgbaar in stappen van 10, 20, 50 zetel. Het netwerk vereiste is voor een Windows enkel netwerk systeem zonder subnetten.

Hoe werkt OneCNC licentie de software

Elke OneCNC systeem is goedgekeurd om een USB-apparaat. Deze methode van kopieerbeveiliging maakt licentie draagbaarheid van PC naar PC in geval van een hardware storing en biedt de gebruiker de flexibiliteit om de software offsite door het nemen van het USB-apparaat met u gebruiken ..

Ander

Zijn er extra kosten bovenop de koopprijs voor vertaalwerk of berichten

Er zijn geen verborgen kosten elk OneCNC product wordt verkocht als een compleet systeem.

Als ik begin met een OneCNC 2.5D kan ik later verhuizen naar geavanceerde 3D CAD / CAM

Ja dat is makkelijk OneCNC is totaal modulair en alles wat je hoeft te doen is betalen het verschil en de verhuizing naar de geselecteerde versie.

Hoe lang is OneCNC vastgesteld

OneCNC geschiedenis gaat terug 30 jaar onder hetzelfde management en eigenaarschap. Voortdurende productontwikkeling heeft zich in al die tijd. Voortdurende besturingssysteem veranderingen, alsmede CNC machine vooruitgang in hun functionaliteit en snelheid is is een directe bestuurder van ontwikkeling. sinds het begin.

Zal OneCNC staat u mij DNC aan mijn machine voor grote programma's

Alle OneCNC producten omvatten een volledige NC-programma-editor met geïntegreerde RS232 communicatie voor infuus voeden grote programma's op uw computer.

Snelkoppelingen

Kan het antwoord op uw vraag niet vinden?

Voel je vrij om contact met ons op, vraag het op ons gebruikersforum of gewoon kijk op een van deze andere pagina's om te zien of dat is wat je zoekt.