Veel gestelde vragen

• Alle vragen
  • TOP FAQ's
  • Algemene FAQ's
  • Opleiding
  • Installatie & Licenties
  • Ander

Waarom hebben OneCNC producten een lagere prijs dan een vergelijkbaar CAD/CAM systeem?

Omdat OneCNC de software ontwikkelaar is hoeven wij geen kosten te maken bij derden, daardoor zijn er geen licentie kosten aan derden en kunnen we voor een sterke prijs onze software leveren.

Wat is het software onderhoudsbeleid?

Wij rekenen geen kosten voor het onderhoud van de software, postprocessoren en service zijn bij de verkoopprijs inbegrepen en komen niet jaarlijks in uw mailbox.

Kent OneCNC kosten voor technische ondersteuning?

OneCNC brengt niets in rekening voor telefonische of technische ondersteuning. OneCNC Gebruikers Club is ook een efficiënte manier van samenwerken met andere gebruikers en OneCNC ondersteunend personeel uit de hele wereld.

Kan OneCNC mijn programmeer en cyclustijden verminderen?

Ja, met OneCNC geavanceerde high speed technologie kunt u tot wel 80% besparen programmeertijden en wel tot 60% op cyclustijden door onze Active Cut Technologie. OneCNC was niet alleen een pionier op het uitvinden van "wavemilling" , High Speed Active Cut is op al onze frees systemen standaard en daardoor erg aantrekkelijk.

Zijn er extra kosten bovenop de koopprijs voor vertaalwerk of berichten?

Er zijn geen verborgen kosten elk OneCNC product wordt verkocht als een compleet systeem.

Als ik begin met een OneCNC 2.5D kan ik later upgraden naar geavanceerde 3D CAD / CAM.

Ja dat is makkelijk OneCNC is totaal modulair en alles wat u hoeft te doen is betalen van het verschil en de upgrade naar de geselecteerde versie is een feit.

Hoe lang bestaat OneCNC al.

OneCNC geschiedenis gaat terug naar 1983 en bestaat sindsdien al onder hetzelfde management en eigenaarschap.

Kan OneCNC meervoudige licenties bieden?

Netwerk licenties zijn verkrijgbaar in stappen van 10, 20, 50 of 100 vervoeren en zijn respectievelijk 2x, 3x, 4x en 5x de single licentie kosten, dus niet per licentie. Hierdoor kunnen we heel aantrekkelijk een multi user licentie aanbieden.

Kan ik met OneCNC programma's naar de machine zenden?

Alle OneCNC producten omvatten een volledige NC-programma-editor met geïntegreerde RS232 communicatie voor het inlezen van programma's op uw besturing.

Kan ik een nieuwe medewerker opleiden via het lokale OneCNC kantoor?

Ja opleiding is beschikbaar van beginner tot gevorderde gebruiker, al onze opleidingen staan in de OOM catalogus, kijk op http://www.mijnoom.nl.

OneCNC zit niet in mijn land

Dit is geen probleem. OneCNC is ervaren in het omgaan van de klanten over de hele wereld, doen we dit via Live Online demonstraties, ondersteuning en training of telefoon en e-mail.

Is OneCNC compatibel met mijn CNC-besturing?

Postprocessoren voor de meest voorkomende machines worden automatisch geïnstalleerd. Wijzigen van een postprocessor in OneCNC  is heel eenvoudig; alle postprocessor veranderingen kunnen worden aangebracht door de eindgebruiker, of door onze ondersteunende diensten. Er worden geen kosten voor inrekening gebracht, tenzij anders overeengekomen van te voren.

Welke leermiddelen zijn er beschikbaar voor OneCNC gebruikers?

OneCNC biedt een verscheidenheid aan opleidingen methoden en materialen in aanvulling op gratis technische ondersteuning. OneCNC biedt uitgebreide Help-bestanden, zelfstudie handleidingen, video-opleiding, en gratis online hulp. Klanten met lokale kantoren kunnen ook deelnemen aan geplande trainingen.

Wat voor soort computer heb ik nodig om OneCNC te draaien

Minimum is een Pentium 4 processor 4 Gb RAM, Minimaal 256 3D NVIDIA grafische kaart.

Kan OneCNC mijn cyclus en programmeer tijden verminderen?

Ja, met OneCNC geavanceerde technologie kunt u besparen  tot 80% op uw programmeertijden en tot wel 60% op uw cyclustijden.

Heeft OneCNC een trial versie?

Ja OneCNC biedt veel beter dan dat, no cure-no pay.

Wat is het software onderhoudsbeleid?

Wij rekenen geen kosten voor het onderhoud van de software, postprocessoren en service zijn bij de verkoopprijs inbegrepen en komen niet jaarlijks in uw mailbox.

Waarom moet ik een licentie hebben voor toegang tot het forum van de OneCNC?

Het forum van OneCNC is bedoeld voor gebruikers met een licentie, omdat we luisteren naar onze gebruikers en op het forum data verzamelen en op punten de software kunnen aanpassen. Hierdoor heeft de gebruiker een stem in de ontwikkeling van de software.

Kan OneCNC bestanden inporteren van andere CAD-systemen

Ja OneCNC leest bestanden en heeft vertalers voor alle populaire CAD, DXF, DWG, IGES, STEP214, STEP 242, SAT, VDA, Rhino en Solidworks (SLDPRT).

Kan ik een nieuwe medewerker opleiden via het lokale OneCNC kantoor?

Ja opleiding is beschikbaar van beginner tot gevorderde gebruiker, al onze opleidingen staan in de OOM catalogus, kijk op http://www.mijnoom.nl.

Welke leermiddelen zijn er beschikbaar voor OneCNC gebruikers?

OneCNC biedt een verscheidenheid aan training methoden en materialen in aanvulling op gratis technische ondersteuning. OneCNC biedt uitgebreide Help-bestanden, zelfstudie handleidingen, video-opleiding, en gratis online hulp. Klanten met gelokaliseerde kantoren kunnen ook deelnemen aan geplande trainingen.

Welke specificaties zijn er nodig voor computers en besturingssystemen waar OneCNC op kan draaien?

Minimale specificaties

• 32 of 64-bit Intel Pentium 4-processor (2 GHz of sneller), Intel Xeon, Intel Core, AMD Athlon 64, AMD Opteron, AMD Phemnom of later, in enkele, dubbele of quad core versies

• 2 GB voor Windows 10 / Windows Vista / Windows 7 en 4 GB voor 64-bits besturingssystemen

• 10 GB vrije schijfruimte voor de installatie OneCNC

• Grafische kaart

• CDROM of internetverbinding voor het installeren van de software en voor het bijwerken van de software

Grafische kaart

OpenGL compliant - Minimaal 128 MB geheugen voor draad frame of express systemen - Minimaal 256 MB geheugen voor vaste modelsystemen

Wij raden NVIDIA grafische kaarten of gelijkwaardig en dat de nieuwste driver voor de kaart is geïnstalleerd.

• 17 "Kleuren monitor (1280 x 1024 resolutie scherm)

• Muis inclusief wiel (IntelliMouse)

• SpaceMouse / SpaceBall (optioneel)

• Internet Explorer 6 of hoger

• Internetverbinding voor licentie activering / updates

• USB-poort voor het OneCNC software beveiligingssleutel (dongle)

Ondersteunde besturingssystemen

Wij adviseren u de laatste service packs voor de ondersteunde besturingssystemen te installeren.

• Microsoft Windows Vista Business *

• Microsoft Windows Vista Enterprise *

• Microsoft Windows Vista Ultimate *

* Installaties op Windows Vista SP1 nodig adviseren wij u de laatste service pack te installeren.

• Microsoft Windows 7 Professional

• Microsoft Windows 7 Enterprise

• Microsoft Windows 7 Ultimate

• Microsoft Windows 8 Professional

• Microsoft Windows 8 Enterprise

• Microsoft Windows 10 all editions

Wanneer u op Windows Vista Windows 7 of Windows 8:

• Als u problemen met het door Windows geleverd voor uw videokaart driver te ervaren. Controleer de website van de fabrikant voor de nieuwste driver-updates op de website voor uw kaart en installeer.

Heeft OneCNC bieden netwerklicenties

Netwerk licenties zijn verkrijgbaar in stappen van 10, 20, 50 zetel. Het netwerk vereiste is voor een Windows enkel netwerk systeem zonder subnetten.

Hoe werkt de OneCNC licentie?

OneCNC werkt in combinatie met een USB dongel, deze dongel kan op meerdere pc's worden gebruikt.

Zijn er extra kosten bovenop de koopprijs voor vertaalwerk of berichten

Er zijn geen verborgen kosten elk OneCNC product wordt verkocht als een compleet systeem.

Als ik begin met een OneCNC 2.5D kan ik later upgraden naar geavanceerde 3D CAD / CAM

Ja dat is makkelijk OneCNC is totaal modulair en alles wat u hoeft te doen is het verschil betalen tussen de versies en de upgrade naar de gewenste versie is een feit.

Hoe lang bestaat OneCNC al.

OneCNC geschiedenis gaat terug naar 1983 en bestaat sindsdien al onder hetzelfde management en eigenaarschap.

Kan ik met OneCNC programma's naar de machine zenden?

Alle OneCNC producten omvatten een volledige NC-programma-editor met geïntegreerde RS232 communicatie voor het inlezen van programma's op uw besturing.

KRACHTIGE CAD CAM, GEMAKKELIJK GEMAAKT. VRAAG NU UW VRIJBLIJVENDE DEMONSTRATIE OF OFFERTE AAN

Start hier