OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR3 10,65

HS åbne og lukkede lomme har nye automatiske kode reduktion.

Det betyder, at der nu er et flertal af bue og lineær snarere end al lineær bliver brugt til koden output reducere kode output med mere end 60% og i mange tilfælde betydeligt mere.

HS SMT Z niveau skrub har nye automatiske kode reduktion.

Det betyder, så vidt muligt er der nu flertal bue og lineær snarere end al lineær bliver brugt til koden output reducere kode output med mere end 60% og i mange tilfælde betydeligt mere end det.

HS lomme og HS Z niveau ru helix posten har været forbundet med 3D bue.

Det betyder, at indstillingerne for 3D-indrejse og udrejse af skrub nu brugerstyret. Standardindstillingen på 24 bruges nu til helix visning eller når spiralen er så lineær for nogle maskiner.

Denne indstilling nu styrer også 3D indrejse og udrejse, der ville være omkring ¼ af det at være 90 grader, så i realiteten vil du have omkring 6 lineær i disse poster. Denne indstilling bør ikke justeres, fordi du kan få en underlig lineær hvis indstillet 12 eller mindre. Der ville ikke være noget behov for at ændre denne indstilling under normale forhold.

Smart Project
Smart Project funktionen har nu den ekstra evne til at håndtere point til projekt til et fly eller på et Z-position.
Vi behøver ikke projicere point til overflader eller faste stoffer.

Solidworks Import

SolidWorks 2008 filer kræver visse Microsoft-filer til at fungere, og vi fandt nogle brugere ikke har de nødvendige filer i deres operativsystem. Uden disse filer på nogle brugere PC'er var det ikke muligt at importere SW2008 filer.

Ved installation af OneCNC nu tjekke vi for disse filer eksistens og indlæse de nødvendige filer til windows til dette formål. Ved slutningen af ​​installationen viser vi budskabet om Microsoft indlæste filer til brugerne vinduer system.

Grunden til at vise denne installation af filer er, fordi nogle antivirusprogrammer osv. kan rapportere filer bliver indlæst og anmode om tilladelse, og hvis brugeren ser, at filerne er Microsoft relateret brugeren skal tillade det ønskes. Disse filer kun gælder for SW import og de er ikke forpligtet til andre funktioner i OneCNC.

Multiple Pocket bruges som profil-funktion

Fordi nogle brugere blev anset for at være ved hjælp af Clean Circle lommen som en profilering funktion, som det ikke oprindeligt var designet.

Vi har nu tilføjet interne funktionalitet og logik at gøre dette muligt. Selv om der er tilføjet denne funktionalitet det betyder ikke, at hver værktøjsbaner ikke bør kontrolleres.

Dette er især tilfældet, hvis og når en meddelelse er udstedt. Kontrollen alle programmer og alle meddelelser råd skal observeres og passende kontrol for at fjerne meddelelsen, før du bruger ethvert program. Vi går meget langt for at oprette beskeder for at tillade brugeren fleksibilitet, så brugerne kan bruge softwaren og bistås med fejlmeddelelser, når problemerne er set med brugernes indstillinger.

Planar og Z niveau Machining

Selvom vi er stolte af vores bearbejdning kvalitet, vi søger altid at forbedre især hvis vi støder på mærkelige eller vanskelige overflader. Vi har for nylig bemærket nogle lav tolerance overfladisk og lidt snoede filer, der ikke gjorde maskine med en god finish, så vi har tilføjet intelligent logik til bearbejdning funktionalitet til yderligere at forbedre finishen på disse meget lavvandede og lidt snoede typen overflader. Disse overflader kan være nogle af de mest vanskelige overflader for at få en høj kvalitet overflade fra, og denne forbedring gør dette nu muligt ..

Sprog

Alle sprog har haft justeringer til at passe de ændrede indstillingerne af, hvor det er nødvendigt.

Udgivelsesdato 30 Juli 2008 Version 10.51

Disse tilføjelser er for alle OneCNCXR3 versioner.

En ny funktion i farven vælger til geometri / faste stoffer:
Dette er en ekstra feature til vores nye farvevalg. Du vil bemærke 2 små firkanter en i hver farvevalg.

Ideen med disse små udvælgelse firkanter er for eksempel er, hvis du bruger geometri standard til at tegne og så du ønsker at tegne en linje sige grøn i stedet for blå, hvis du vælger den grønne henlede Deres linje.

Så når du ønsker at indstille tilbage til din standardfarve blot klikke på den lille firkant og det vil vende tilbage til standard farve.

Standardfarverne kan indstilles i egenskaberne for OneCNC.

Det samme gælder for faste stoffer / overflader farve.

Hvis du åbner fanen lag vil du ny se 2 kolonner af farver venstre er geometri og retten bliver de faste stoffer / overflader.

Disse farver repræsenterer de senest anvendte farver dette lag. Du kan vide, at vi er en af ​​de få, hvis ikke den eneste, der tillader mere end én farve per lag.

Smart Project
En ny smart Project funktion
Dette er populær anmodning fra mange brugere rundt om glob.
Vi har lavet en helt ny funktion til at erstatte Flyt til Z fra placeringen funktion og integrerede, at med et nyt projekt til overfladen funktion og en ny funktion til at projicere på et fly.

Funktionen kan findes på det ikon, der bruges til at være projekt kurve på den øverste menu, så brugere, der havde genvejstaster til at godt det virker stadig, men nu er blevet integreret i en ny funktion. Det kan også anvendes fra den gamle "flytte til Z funktion:.

Alle enheder, der skal flyttes eller fremskrevet med denne funktion skal vælges, før du bruger funktionen.

Så efter valget de enheder åbne dialogboksen og vælg metoden for fremskrivningen.

Den øverste plane funktionen indstilling i dialogboksen, vil projicere de enheder, sletten er det ligegyldigt hvilken side af flyet de enheder er tændt.

De enheder vil blive projiceret "vinkelret på planet."

De vil bare flytte til flyet som en magnet. Det er også ok, hvis nogle elementer er hver side af flyet vil stadig blive fremskrevet til flyet.

Et forslag til at vide, du projicerer korrekt, er at vælge flyet visning.

Dette kan findes på den nederste bar forlod Vis> Vælg Vis> Plane>

Det næste er magen til det gamle Flyt til Z, bortset fra, at hvis enheder som buer, som måske ikke har været korrekt plane nu rettes automatisk.

Bemærk:Ved anvendelse af projektet til overfladen funktion planet styrer retningen af ​​fremspringet selvom den rager til overfladen, så længe geometri er i overensstemmelse med og vinkelret på planet

For eksempel hvis du ønsker at projicere direkte ned i Z flyet skal være på standard XY.

Ændret Affase:
Affasning funktion er ændret en smule for position 2 indstilling.

Nogle brugere synes at mene at ændre Z spids position ændrede affasning størrelse ved hjælp af position 2 valg.

Dette notat er at advare brugerne om, at affasningen er kontrolleret af den position 2 kæden og og ikke spidsen Z fordi dens bundet til til Z af kæden.

Denne ændring i fastsættelsen af ​​position 2 kan hjælpe med disse fyre forstå indstillingerne lettere for kæde position 2.

Dette billede nedenfor viser alle, at ændringer, når spidsen Z ændres det bare flytter engagement værktøjets position på affasning.

Når tilbage i den automatiske indstilling tilstand det er derefter centreret på affasning automatisk.

Denne næste billede viser den nye skærm, hvis auto er un-mærket.

Ændrede Pocket bore punkter:
I den traditionelle lomme der er en indstilling, der skaber borepunkterne.

Dette krævede at brugeren bore en boremaskine større end fræserdiameteren og re hurtig derefter ned i hullet.

For sikkerhed i tilfælde nogle fyre ikke bore det stort nok, vi nu fodrer ned det åbne hul, så hvis en bruger glemmer at bore det stort nok er der så ikke noget problem.

For brugeren, der ønsker at hurtigt ned, vel evnen er der for at nappe indstillingen springet foder til deres max-feed til at fremskynde det op, hvis det kræves.

Læs mere ...

OneCNCXR3 10,46

Udgivelsesdato 17 juni 2008

Frigivelse af et nyt produkt til oplysninger kontakt dit salgskontor

Grundlæggende er det en ny CAD eneste software der har alle de funktioner i OneCNCXR3 Mill Expert CAD / CAM mindre CAM del.

Disse tilføjelser er for alle OneCNCXR3 versioner.

Performance forbedringer

Ny evne til at udvælge og anvende et fly fra et hul markering.

Ny funktion viser den aktuelle plan vinkel på rotation vises som B og A-aksen

Det er både praktisk for modelbyggeren men også for multi akse programmør, fordi han vil kende sin rumlige planer vinkel på rotation.

En ny funktion er nu tilgængelig, når du bruger kopi / flytte funktionen kan du aktivere "brug plane" dette, så sætter sustem at arbejde fra flyet snarere end verdens aksen koordinater.

En ny funktion er nu tilgængelig, når du bruger spejlet funktion kan du aktivere "brug plane" dette, så sætter sustem at arbejde fra flyet snarere end verdens aksen koordinater.

En ny funktion er nu tilgængelig, når du bruger roteringsfunktionen kan du aktivere "brug plane" dette, så sætter sustem at arbejde fra flyet snarere end verdens aksen koordinater.

Læs mere ...

OneCNCXR3 10,42

Udgivelsesdato 29 maj 2008

Performance forbedringer

OneCNCXR3 versionen 10.42 opdatering er overvejende inddragelse af nye præstationsfremmende funktioner tilføjet til toppen off en allerede meget godt accepteret produkt.

De elementer tilføjet alle er tidsbesparende funktioner designet til at øge brugen af ​​softwaren.

Nye to farve byggeri funktion:

Denne funktion gælder for alle OneCNCXR3 versioner

Det er designet til at strømline metoden af ​​byggeri i OneCNC.

Dette gør det muligt automatisk at få en farve brugernes valg til byggeri geometri og en anden farve af brugernes valg til opførelse af overflader og modellering.

Hvis du konstruere geometri at presse fra for eksempel de vil blive adskilt af farve.

Disse standard farver er både selvstændigt brugerstyret fra egenskaberne, men kan også ændres blot ved at klikke på farven og vælge farven.

Nye geometri udvinding funktioner:

Disse funktioner gælder for alle mill versioner.

Metoden til udvinding af geometri fra overflader og modeller har fuldstændig ændret.

Den gamle "Extract All" er gået og blevet erstattet af tre helt revolutionerende nye udvinding funktioner.

Tolerancerne er nu styret af logik, og du vil ikke blive bedt om at anvende en tolerance over for ekstraktioner. Så den dialogboks, der bruges til at vises på valg af ekstrakt må ikke vises nu.

Dette sparer enorme tid og fjerne oprettelsen af ​​flere enheder, der udfører det er en gyldig model. Det er nu muligt at have en enkelt søm og kanter.

Det er de nye funktioner på værktøjslinjen.

Der er også en ekstra funktion i menuen kaldet "udtrække alt"

1.. Uddrag enkelt kant:

Pilen til punkt 1 ikon er den samme funktionalitet som den tidligere ekstrakt enkelt funktion. Dette er uddrag single. Det vil udtrække kanten af ​​en overflade eller model fra den valgte kant.

2. Uddrag overflade kanter:

Denne meget funktionelle nye funktion vil udtrække de kanter af en udvalgt overflade af en udvalgt overflade. Denne overflade kan være en del af en model og overfladen kan vælges direkte fra en model uden at bryde til overflader.

Dette er et eksempel på udvælgelsen af ​​kanterne af en overflade. Handy for lommetyveri eller grænser.

3. Uddrag model kanter:

Dette er en spændende ny funktion, fordi det vil trække kanterne af en model, og hver søm vil kun have en kant forudsat at det er et gyldigt model. Ikke flere dobbelt kanter på grund af en kant for hver overflade giver den valgte del er en gyldig solid model. Hvis det er bare en flok af overflader, der ligner en model, godt vil det kun udtrække kanterne af enhver overflade på den model, som brugeren vælger, som vil skabe en kant for hver overflade.

Denne prøve ovenstående eksempel har kun ental kanter nu.

4.. Uddrag alt:

Dette er også en ny funktion. Det har nogle ligheder med den gamle ekstrakt funktionen alle, men fungerer meget forskelligt.

Hvis du har overflader og modeller på skærmen, og du bruger denne funktion enhver model vil blive valgt automatisk, og kun ét søm kant er skabt på det gyldige model samme som funktion 3 ovenfor.

Hvis der er også overflader på skærmen samt de vil have alle deres kanter udvalgt og skabt så godt.

Denne funktion er kun på menuen snarere end værktøjslinjen for at adskille det, fordi det sjældent skal bruges.

En bruger kan anvende denne funktion til en værktøjslinje, hvis han ønsker at men vi mener, det vil være en sjældent anvendt funktion nu på grund af overfladen vælge og modellere udvalgte funktioner.

Ny Unwrap Cylinder Unwrap funktion:

Funktionen er inkluderet i OneCNCXR3 Mill Professional og OneCNCXR3 Mill Expert softwaren.

Denne funktion tager overfladen af ​​en "cylinder kun", der er placeret på X-aksen og unwraps det.

Aksen skal være i midten af ​​modellen eller overflade, og funktionen "unwraps" geometri omrids af overfladen på en XY-planet. i Y-retningen.

Til udvinding at starte fra Y nul du nødt til at have cylinderen søm i toppen, som vist på dette billede.

Denne funktion "gælder kun for flasker", fordi, som du kan forestille dig, hvis det var en sfærisk form er det ikke muligt at lægge om fladt. Det skal være en cylinder at pakke af denne grund.

Tag dette eksempel, så længe dens på X-aksen, og du klikker udpakning. Du får geometri udviklede form lagt ud fladt på X Y.

Dette er en almindelig cylinder med enderne skåret på en vinkel.

Der vil kun være én endekant af X sømmen, og det kan være på begge ender på grund af tolerance.

Denne funktion er primært anvendelig til 4 akse wrap bearbejdning men gælder også for ark, der kan skæres til at forme og derefter rulles til en cylinder form.

Her er et andet eksempel, der omfatter mange huller og slots alle håndteres automatisk.

Nyt Z hurtige tilgange i lommetyveri og Z-niveau:

De åbne og lukkede lomme og åben og lukket Z niveau funktioner i hver anvendelig OneCNCXR3 version er blevet optimeret med ny logik til at styre hurtig fremgangsmåde til og ind i det tidligere snit plan.

Det betyder for eksempel, hvis du havde en pocked 100mm dyb, og du var fjernelse af metal i 10mm stigninger hvert niveau er fjernet OneCNC vil nu hurtigt ned til det sidste snit niveau.

I tilfælde af 100mm dyb lomme det sidste niveau hurtigt ville gå direkte ned til-90mm (mindre springet clearance) og derefter påbegynde rampen eller springet indgang fra dette punkt.

Det ville spare foderet tidspunktet for den 90mm dybde, som nu vil være på hurtig snarere end foder.

Tag denne enkle 2 dybde cut lomme eksempel

Og forfra forklarer det hele, når du ser den hurtige ned til den anden helix start.

Dette eksempel viser kun 2 niveauer for enkelhed, men det samme gælder for alle niveauer.

Ny Fillet interaktiv funktion tilføjelser

Dette gælder for alle OneCNCXR3 versioner

Der var en ændring i den nye filetering af buer. Denne nye stil og også en anden er blevet tilføjet for at give nu 10 kombinationer af fileterede buer.

Dette er den nye stil tilføjet

Dette viser mulighederne

Den vigtigste type, som det blev oprettet for

Ny Solid dreje funktion:

Denne nye funktion gælder OneCNCXR3 Mill Professionelle og OneCNCXR3 Mill Expert versioner.

Dette er en ny funktion, som skaber et fast stof med en kæde af enheder drejet omkring en akse eller drejet omkring en på forhånd trukket midterlinje.

Den tilføres Solid dialogboksen konstruktion.

Hvis du opretter en kæde af enheder som denne.
Og har en pre trukket center linje som denne.

Vælg den kæde af virksomheder, og dette vil bringe dialogen af ​​byggeriet. I dette tilfælde brug linje.

Og det ville skabe det faste stof.